Vinn hjälmen Otocon och gogglarna Ora från POC

Datum:
08 juni 2022 08:49

Nu kan du vinna hjälmen Otocon Race Mips och gogglarna Ora från POC. 

Som vanligt behöver du gnugga samtliga hjärnceller och kanske till och med tjuvkika på POC:s webb för att finna svaren på nedan två spörsmål. Om du svarar rätt på frågorna är du med och tävlar om hjälm och goggles från POC, totalt är värdet 4 198 kronor.

Tävla här

Tävlingen är redan avslutad. Sista tävlingsdag var 2022-06-25. Vinnaren presenteras här på denna sida så snart vi har fått kontakt med vinnaren.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren har 72 timmar på sig att bekräfta vinsten via angiven e-postadress, annars förbehåller vi oss sig rätten att dra en ny vinnare.

>> 5/8 Vi säger grattis till Oliver i Uppsala som vann tävlingen!

POCHjälmen POC Otocon och gogglarna Ora fungerar sömlöst ihop.

POC Otocon Race Mips

Nya hjälmen Otocon Race Mips är den ultimata inom fullface med låg vikt och är en väl ventilerad hjälm gjord enduro-rejsandets samtliga påfrestningar. En ventilationsdesign som leder luft genom hjälmen hjälper dig att hålla dig bekväm oavsett om du tävlar i nedförsbacke eller flåsar för fullt uppför. Funktioner inklusive en patenterad breakaway-topp, det integrerade Race Lock-justeringssystemet och ett foder i två material med delar i multi-impact EPP, samverkar för att öka skyddet och komforten för alla typer av stigcykling. Avtagbara kindkuddar och en avtagbar grill över munnen ger mer flexibilitet för att kontrollera ventilationen, perfekt när du kämpar i klättringssektionerna under långa endurolopp.

POC Ora

Gogglarna Ora har skapats för att optimera cyklistens synfält och passar sömlöst med POCs hjälmkollektion, särskilt Tectal och Coron. Ora har en neutral färgtonad lins, från branschledare, Carl Zeiss, som erbjuder den bästa sikten i varierande förhållanden och över olika ljusförhållanden som exempelvis när du cyklar in och ut ur skogspartier. För att möta kraven från moderna Enduro-åkare har glasögonen också skapats utan ventilationsskum för att maximera luftgenomströmningen. Den unika designen i kombination med detaljer som en flexibel ram och justerbar rem säkerställer att glasögonen håller sig exakt på rätt plats. Möjligheten att byta linser snabbt och enkelt säkerställer att Ora är ett par goggles för alla behov.

Cykling i inboxen

Missa inte det senaste från Happyride, signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kommer max en gång i veckan.

Senaste kommentarer

Wingqvist 2022-08-05

Sorry för sent svar! Ska uppdatera i artikeln. Det var Oliver i Uppsala vann denna gång.

relaxer 2022-07-29

@Wingqvist blev det ingen vinnare?

JSG 2022-07-09

Så vann någon?

relaxer 2022-06-30

Juryn har tagit semester och testar hjälmen utför åreskutan :D

EMVE77 2022-06-29

Vem vann? Vinnaren skulle presenteras den 28 juni...

Drosa 2022-06-29

Nej tack!

relaxer 2022-06-29

Så, vem vann?

Emil777 2022-06-10

Cyklop "undervattensgoggel" ?

Gimpen 2022-06-08

En goggel flera gogglar

KÖP & SÄLJ