Blockettråden 2

Master57

Medlem
Blockettråden 2
Det finns en thomasfalk14 som annonserar på blocket. Han brukar ha trevliga cyklar till mycket bra pris, jag och flera vänner till mig brukar höra av sig till honom men får aldrig något svar. Skulle gissa på att jag sett ett tiotal annonser senaste året och hört av mig varje gång utan svar, ett par gånger har jag i mina svar till honom erbjudit dubbelt mot vad han begär, utan svar. Jag har även sett att han annonserat på facebook å samma sak där inga svar. Cyklarna han säljer på blocket verkar alltid annonseras i Göteborg men då han annonserat på facebook så står det i hans profil att han bor i Stockholm. Hänger en del på blocket så vi flera gånger har jag hört av mig inom 5 minuter från att annonsen publicerats. Är det någon mer som reagerat på thomasfalk14 annonser, någon som fått svar eller till och med lyckats köpa något? Jag undrar vad det kan vara måste ju vara något lurt? Någon som har en idé?
 
Senast ändrad:

Örjan Lax

Aktiv medlem
Blockettråden 2
En cykel för 4000, jag tar den!
Märkligt också att annonsen publicerades innan användaren registrerade sig.

Visa bilaga 401963
Det där med "1 timme sedan" ska man inte tolka rakt av bokstavligt. Det kan betyda allt ifrån några sekunder sedan, till upp till en timme. Nästa steg är ju "2 timmar sedan" så det är lite grova tidsangivelser. Har varit så ett tag på Köp & Sälj.
 

kroem

Medlem
Blockettråden 2

rois

Medlem
Blockettråden 2

moros

Aktiv medlem
Blockettråden 2
Haha. Skulle precis kommentera den oerhört kreativa lösningen på framgaffeln. Såg inte det förrän jag postat! Tusenfalt roligare än prissättningen (som man får hoppas är en oavsiktlig nolla för mycket)
 

IM

Medlem
Blockettråden 2
Äsch, bara de där låsen går ju på sådär 10 loppor. Rätt färgkombination är det också, och flera av reflexerna sitter där de skall. Låt budgivningen starta. 👌
 
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer