Hallå cyklist! Hur var dagens pendling? - Del 8

Karikari

Medlem
Kedjan bröts ca 1km från mitt hem och lyckligt nog kom en skäggig cyklande Britt som heter David och hjälpte mig. Tyvärr så fick vi inte rätt på kedjan men stort tack till David i Lund/Dalby trakterna.

@David PM if your reading this.
 
Skåne har bjudit på ostliga/sydostliga vindar denna veckan så nu går det fort till jobb och långsamt hem.

Grabben, 2,5 år, höll med när personalen på dagis frågade om jag var galen när jag kom i korta cykelbyxor, men jag förklarade bara att nu är det ju sommartid (och april månad), så nu är det kort som gäller. Att termometern dessutom visade 6 grader i morse gjorde det hela en no-brainer vid val av benlängd. Snart dags att börja lätta på klädseln på överkroppen också.
 

tmalm

Aktiv medlem
Första cykelpendlingen till nya jobbet, positivt överraskad vid större grävarbete på cykelbanan där en (av tre) bilfiler rekvirerats till cykelbana. Känns bra att bli tagen på allvar.

/T
 

Sambal Oelek

Aktiv medlem
Tog lite sovmorgon idag, en timme. Då var det ju ljust när man cyklade!! Helt sjukt, det var bra länge sedan jag cyklade till jobbet annat än i kolmörker :) om en månad är det säkert ännu bättre, går fort nu.

IMG_20200207_070439.png
 

Wr3ck

Ny medlem
Fick tvärnita vid en cykelöverfart idag. Tyckte jag hade ögonkontakt med bilföraren i god tid men han sket fullständigt i mig. Hade rätt bra fart så körde på en ganska hög växel. Så när jag väl skulle iväg igen så fick jag ta i ordentligt, och då sa det bara pang! Kedjan gick tvärav och hade jag inte kört med spd skorna hade jag gjort en frivolt över styret. Lyckligtvis tog jag vägen genom stan idag och detta skedde typ 100m från cykelaffären. De la på en ny kedja och jag slapp gå se sista 6 kilometerna hem!
 
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer