Hiur många aktiva medlemmar?

jomper

Forumpappa
Forumvärd
Kör senaste 10 åren så ser du ännu roligare hur otroligt cykliskt det är! Toppen i Juni är när bilderna från Vätternrundan publiceras.
 

Kneecap

Aktiv medlem
Är det inte när alla är trötta på att tjafsa om däcktryck för vättern och cykelvasan?
Tjena!

Borde ju vara så, tittade först på i år och trodde det var av andra anledningar men mönstret är i princip identiskt senaste tre åren. Det sjunker stadigt till efter nyår då det går uppåt fort igen. Dessutom en liten dipp efter vecka 24 (Japp, Vättern)

Screenshot_20200218-111709.png
 

zinkpasta

Aktiv medlem
Jag vill veta hur många radioaktiva respektive passiv-aggressiva medlemmar som finns. Kan det redovisas som ett Venndiagram så vore det uppskattat.
 

Yonna

Aktiv medlem
Brukar det inte alltid vara mindre aktivitet den här tiden på året. Alla har byggt klart sina vinterprojekt, inga tävlingar att titta på och diskutera om, inga tävlingar att cykla själv, och vädret är surt så man sitter bara hemma och tittar på film eller har rullat ihop sig under täcket.
Just ja, glömde Tour Aotearoa, den startade också 17feb. Det är New zealand's 3000 km bikepacking odyssey, alltså 'one of the world's great bikepacking trips'. Vet inte om det finns svenska riders, det får nu själv kolla. Ska starta en tråd med länken ..

Och nu finns den här tråden på första sidan igen. :)
 
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer