Sigr Havtorn

Sigr Havtorn
Märke: Sigr
Kortärmad cykeljersey.
Hel dragkedja fram. Tre ryggfickor plus en säkerhetsficka.
Finns i Dam- och Herrmodell.
Färg: Orange

Pris: 799 Kr

Vad tycker du om Sigr Havtorn?
5
4
3
2
1
twinzer
2018-08-21
Styrkor:
+ material.
+ passform.

Svagheter:
- bakfickorna sitter aningen högt upp på ryggen.

Sammanfattning:
Sigr Havtorn är en väldigt tunn och välsittande cykeltröja. Roligt med ytterligare ett Svenskt märke som gör kläder i en kvlitet som kan mäta sig med de bästa utländska mer väletablerade klädmärkena.
Materialet är tunnt och på sidorna finns det ventilernde paneler i mesh. Det här är den perfekta sommartröjan för varma dagar. En hel dragkedja fram gör det enkelt att ta på och av plagget. På baksidan är det förutom det tre fckorna som man förväntar sig även en mindre ficka som går att stänga med dragkedja, för exempelvis telefon, nycklar eller plånbok. En detalj som fler märken borde ha på sina cykeljerseys.
Passformen är utmärkt bekväm och inte "Italienkt tight". En tröja som inte känns hindrande eller stramar åt. Modellen Havtorn är Orange och finns i både Dam och Herr utförande.
Det enda som ja kan komma på är lite på minussidan är att jag upplever som att de tre bakfickorna sitter lite högre upp på ryggen jämfört mina andra cykeltröjor, vilket gör att det är lite svårare att lägga i och plocka upp saker från ficka i farten medan man sitter och cyklar. Av den anledningen får den 4 istället för 5 i betyg.


KÖP & SÄLJ