[Byggtråd] ”Path Racer”

ADD

Aktiv medlem
[Byggtråd] ”Path Racer”
Aha! Låter enkelt att få tag i, testar Bikester imorgon! Piece of cake.
Finns en snygg ramväxel till salu på FB om Bikester har sålt slut. Verkar spännande med neutralläge. Crescent med dubbla dynamo ingår.

 

Kashmirsocialist

Aktiv medlem
[Byggtråd] ”Path Racer”
Ett sista litet julklappsinköp, med hjälp av Stig.
09B46160-4002-4787-B47F-67743DCF376F.jpeg
 

n3wton

Aktiv medlem
[Byggtråd] ”Path Racer”
Efter att ha gått och lagt mig oförskämt tidigt igår efter en dags febertillstånd, i kombination med att ha drömt att 8-åringen åkte rullskridskor nedför en brant backe med spårvagnsspår på utan att kunna bromsa, så är jag nu vaken såhär okristligt tidigt. Perfekt läge för lite utsvävning om världens tillstånd!

Jag hade väldigt gärna haft en sån där cykel! Vi har pratat om det tidigare - en cykel man kan cykla på klädd i kostym. Det är inte många cyklar som klarar det testet.

Avsaknad av utvändiga växlar är stiligt! Bekymret för mig är att det inte går att cykla uppför mina backar med en utväxling som man sen kan cykla tillräckligt fort med. Åtminstone inte på ett behagligt sätt (kostymen faller bort mao).

Det är sällan jag önskat mig själv vara kortare, men det blir ett så elegant förhållande mellan en ganska liten ram och stora hjul. Morsan har en gammal Crescent med 635-hjul som också är sådär ruggigt stilig, och jag har alltid sett framför mig att jag skulle passa på en gammal standardcykel med supernätta rör, rakt överrör och 635-hjul. Ditt bygge gör att den tanken ändå lever lite grann efter att ha varit död i flera år! Tack!😊
 

HåkanC

Aktiv medlem
[Byggtråd] ”Path Racer”
Torde räcka med att borra hål och försänka ett gängad rör/nippel.
Räcker med att borra hål och köpa rätt SPD-klossar
för då ingår mutterplattan
Shimano-SM-SH51-SM-SH56-Spd-Cleat-Set-Mtb-Mountainbike-Pedaal-Moer-SH51-SH56.jpg_640x640.jpg


Dessutom, troligen, en xtra iläggssula till skorna
 

Kashmirsocialist

Aktiv medlem
[Byggtråd] ”Path Racer”

Köp & Sälj

Topp