Jenny Rissveds

Freddie L

Aktiv medlem
Jenny Rissveds
Hon ligger bra till än så länge. Det har varit stora omkastningar i år, och hon har kört in mycket när hon startade långt bak. För tidigt att räkna bort någon.
 

MAMTB

Medlem
Jenny Rissveds
Loppet är ju inte slut än men känns onekligen lite jobbigt... Segt att dessutom ligga själv att köra utan någon rygg att följa. Men vi får hålla tummarna!
 

vanm

Medlem
Jenny Rissveds
Måste ändå säga det är starkt gjort av henne att komma på 16:e plats i sin VM-comeback. Bra sändning och bra tänkt av Kessiakoff att låta henne fortsätta med hennes team.
 

skier

Aktiv medlem
Jenny Rissveds
Såg ut att ha svårt med de branta uppförsbackarna, kanske sämre däcksval än konkurrenterna? Många småmissar där hon fick sätta ner foten eller gå av och springa. Utför tyckte jag annars det såg stabilt ut det lilla man fick se. Lite skitig tröja på axeln vid målgång, var hon omkull ngnstans?

Totalt sett tyckte jag ändå det var ett bra lopp med tanke på förutsättningarna, hoppas hon taggar till ordentligt till sista världscupen.
Riktigt imponerande av PFP som haft flera tuffa år, startade från tredje led, krashade på första varvet och sen bara mosade allihop.
 

larsaw

Aktiv medlem
Jenny Rissveds
Visst bör hon så klart hoppas på en bättre placering men det viktiga är att hon kan se nyktert på resultatet efter givna förutsättningar och inte klanka ner på sig själv! Hon har ju bevisligen rätt krut i sig, ibland bär det hela vägen, andra gånger tvärs om oavsett konditionsformen.
 

Der Kaiser

Aktiv medlem
Jenny Rissveds
Härligt kämpat Jenny.
Hela vägen in i kaklet oavsett omgivningen, det är allt man kan begära av sig själv.
Som larsaw säger, ibland går det hela vägen ibland brister bågen, ce la vie.
 
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer