[OT] Van der Poel - Vinner MM och får Bragdguldet?

Jensen

Aktiv medlem
[OT] Van der Poel - Vinner MM och får Bragdguldet?
Kul att Duplantis blivit så bra på svenska, det är ju en bit till Louisiana men killen verkar uppenbarligen älska Sverige. Jag har varit i New Orleans samt på en del andra ställen i Louisiana och det var ju en jäkla resa, tog lång tid, en helt annan värld där borta, kontrasten mot Sverige är enorm på flera sätt. Sjukt varmt där borta också och alla träskmarker.

Sedan varför han valde att inte tävla för USA men för Sverige är möjligen en längre historia, åtminstone från början. Men visst var säkert en del det här att man i Sverige slipper stenhårda kvalificeringstävlingar inför tex OS. Nu med facit i hand när Duplantis är så otroligt dominant vore väl det dock ett mindre problem. LoL Sist men inte minst är ju hans mamma svenska. :-)
Dokumentären om Duplantis förklarar ju rätt väl varför det blev Sverige. Riktigt bra dokumentär

Och rent krasst. De gånger de gått runt på friidrottsevenemang, som sist på vm i just usa, har ju många inte ens vetat vad han håller på med. Och då pratar vi folk som ändå valt att gå på friidrott och kolla. Medans i Sverige vet typ alla.
 
Senast ändrad:

kais01

Aktiv medlem
[OT] Van der Poel - Vinner MM och får Bragdguldet?
Han verkade ju anmäla sig ju frivilligt till nästa veckas nattduell i cliffhangern på slutet av kvällens program. Vilket antiklimax om han skulle åka ut redan nästa vecka.
det är väl så det blir iom den till synes förtida karriärgenomgången.

kanske ombedd av produktionen iom förstör spänningen genom att ständigt vinna;)?
 
Topp